Roll

FILMSKAPARE

Connect

Hos oss är det kreativa arbetet och innehållets värde allt. Ledstjärnan i arbetet är att all kommunikation ska innehålla åtminstone ett, gärna två och helst tre av tre U:

  • Utmana
  • Utbilda
  • Underhålla

Vi är flera art directors, designers, copywriters och filmskapare som utvecklar idéer tillsammans och stöttar varandra i ett generöst samarbetsklimat där vi värdesätter självständighet och eget driv.

Din roll som filmskapare är att översätta kundernas affär till visuellt stark kommunikation som bygger förtroende och verklig effekt för våra kunder.

Du jobbar med allt från idéstadiet till storyboard, manus och genomförande. Vi rollbesätter, letar plats, står för regi och scenografi, foto, klippning och animation/effekter.

Vårt motto är att sälj och marknad ska jobba tätt ihop för bästa effekt. Vi strävar efter långsiktiga partnerskap med våra kunder: B2B-företag med korta beslutsvägar och modet att våga göra kommunikation som sticker ut.

Vår kunskap om mänskligt beteende, digitala verktyg och viljan att ta våra kunders affärer till nästa nivå - next state - är det som driver oss.

Är det här vad du vill och kan? Skriv till oss och berätta om dig själv - gör det nu!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

VÅR KULTUR

 

Kärleksfull, modig, driven, hälsa/energi och lekfull. Så beskriver vi vår kultur. Det finns en stor missuppfattning att man inte kan vara högpresterande och ha kul samtidigt. Hos oss på Next State är den här kombinationen kärnan i vilka vi är och hur vi jobbar.


        

STOCKHOLM

Nackagatan 4
116 41 Stockholm Vägbeskrivning info@nextstate.se www.nextstate.se Se sida

Jobbar du redan på NEXT STATE?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@nextstate.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor